Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-06 10:15:00

StoneAge World’de Makine Medeniyetine Karşı Savaş Başladı

Netmarble’ın mobil MMORPG’si StoneAge World için ilk güncellemesini duyurdu. Bu güncellemede Makine İstilası, yani Tectonika topraklarına Makine Maskotların ilk saldırısını içeriyor. Makine Maskotlara karşı haftalık savaşların yanı sıra oyuncuları yeni oyun içi iyileştirmeler de bekliyor. Her hafta belli günlerde Makine İstilası gerçekleşecek. Makine Maskotlar (Kaki ailesinden biri) Gravelin Adası’nı işgal edecek ve bu düşmanları temizlemek antrenörlere düşecek. Oyuncular bu Makine Maskotlarla belirdikleri günlerde on kereye kadar savaşabilecekler ve hem katılım sayısı hem de Makine Maskotlara verilen toplam hasara göre ödüller kazanacak.

Yeni haftalık içeriğin bir parçası olarak 16 Temmuz’a kadar sürecek “Makineyi Yok Et” etkinliği düzenleniyor. Tamamlanınca özel hediyeler verilecek günlük görevlerin yanı sıra etkinliğe katılan tüm oyunculara ödüller yollanacak ve bu ödüller katılım miktarına göre şekillenecek. StoneAge World’e ayrıca StoneAge Life’a günlük katılan sayısına göre değişen ödül biletleri veren ‘Bilet Etkinliği’ ile oyuncuların harcadıkları Taş ve Kabuk miktarına göre eşyalar kazanacakları yeni bir görev geliyor.

StoneAge World, maskot toplama ve rol yapma oyunu (RPG) mekaniklerini alıp tarih öncesi toplumlarla bezeli keyifli bir dünyada geçen MMO deneyimini kusurusuz bir şekilde birleştiriyor. Tectonika ülkesinde geçen oyunda oyuncular, ülkesini düşmanlardan korumak için maskotları toplayan, evcilleştiren ve eğiten “Antrenör” rolüne bürünecekler. Dinozorlar, tüylü mamutlar, domuzlar, kurtlar ve daha nicelerini içeren 250’den fazla maskotla oyuncular Tectonika’yı, Makine Medeniyeti’nin yolladığı düşmanlardan koruyup tarih öncesi toplumu ve tuhaf adetlerini keşfedecek.

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.