Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-08 14:27:00

Evidea’nın büyüme hamlesi yeni mağazalarla sürüyor

2019 yılında gerçekleşen yeni ortaklık yapısı sonrasında altyapısal çalışmalarını tamamlayan ve güçlü e-ticaret kimliğine ek olarak perakende mağaza zinciri yapısıyla da müşterileriyle buluşan Evidea, yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor. 7 Mayıs’ta Meydan İstanbul’da, 1 Haziran’da AtlasPark AVM’de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak. Evidea, aynı zamanda üst düzey hijyen önlemleriyle 1 Haziran’da tüm şubelerini tekrar açtı ve ziyaretçilerine yeniden hizmet vermeye başladı.

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, perakende ağını genişletmek üzere mağaza yatırımlarına devam ediyor. Firmanın İstanbul’daki mağazalarından Meydan İstanbul Evidea 7 Mayıs’ta, AtlasPark AVM Evidea ise 1 Haziran’da hizmete girdi.

Aldığı üst düzey hijyen tedbirleriyle 1 Haziran’da tüm mağazalarının kapılarını açan ve müşterileriyle yeniden buluşan Evidea, 6 yıl içinde 110 mağaza açmayı planlıyor. Evidea, çoğunluğu alışveriş merkezlerinde yer alacak ortalama 1600 m2 büyüklüğündeki keyifli ve ferah mağazalarında, tüketicilerin dekoratif fikirler bulup ilham alabileceği bir ev alışverişi deneyimi yaşatmayı hedefliyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.