Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-07-27 12:23:00

Bu bayramı eşsiz bir Ege deneyimi ile geçirmeye ne dersiniz?

Susona Bodrum, Hiltron’a özel “DreamAway” ayrıcalıkları ve eşsiz Ege deneyimi olanakları ile unutulmaz bir bayram tatili için sizleri bekliyor.

Susona Bodrum, bayramı unutulmaz bir tatile dönüştürmek isteyenler için Hilton “DreamAway” kapsamında %20’ye varan indirim, 24 saate kadar iptal hakkı, Spa Soul’de %15 indirimli bakımlar ve daha birçok avantaj sunuyor.

Susona Bodrum’un ayrıcalıkları arasında bulunan Frankie Beach Club’ta günboyu “Power Lunch” konsepti ile uzun ve eğlenceli öğle yemekleri, Malva restoranda ise lokal ve gurme lezzetlerle keyifli akşam yemekleri ve sürpriz seslerle canlı müzik keyfi gibi daha pek çok alternatif bayram tatilinde sizleri bekliyor.

Family Beach’te keyifli vakit geçirirken çocuklarınız GYMY Kids’in eğitici öğretici aktivitelerinden faydalanabilir, Frankie Beach Club’ta müziğin ritmi ile birlikte harekete geçip ertesi sabah Spa Soul’da dinginleştirici bir masaj alablirsiniz. Uçak ile yolculuk yapmak istemeyenler için de  güvenli transfer sertifikalı araçlarla şehirler arası yolculuk imkanı da sunan Susona Bodrum, ayrıca deniz taksi servisi ile de Bodrum yarım adasını keyifli bir keşfe çıkarıyor. Susona, lokal deneyimleri misafirlerine tanıtmak adına Bodrum Sandaletleri atölyesi ve şarap bağlarında tadım gibi daha pek çok otantik deneyim sunuyor.

Adını Türk mitolojisinde deniz kıyılarındaki kayalıklarda oturup şarkı söyleyen neşeli deniz kızından alan ve aynı zamanada deniz kralının kızı  olan Susona Bodrum, denizden ve sudan aldığı enerjiyi LXR Hotels & Resorts’un kusursuz hizmeti ile buluşturuyor.

Susona Bodrum’un kişiye özel servis anlayışı, tatillerini unutulmaz deneyimlerle yaşamak isteyenleri hem otelde hem de otel dışında; lokal lezzetlerle, tasarımlarla, atölyelerle de buluşturuyor. Sıra dışı deneyimlerle unutulmaz bir bayram tatili yaşamak isteyenlerin bir an önce rezervasyon yaptırmaları tavsiye ediliyor.

 

Hilton Hakkında

Hilton (NYSE: HLT), 118 ülke ve bölgede 977.000'den fazla oda ile 6.100'den fazla mülk içeren 18 birinci sınıf marka portföyüne sahip, lider bir küresel konaklama şirketidir. Dünyanın en misafirperver şirketi olma misyonunu yerine getirmeye kendini adamış olan Hilton, 100 yıllık tarihinde 3 milyardan fazla misafir ağırladı, 2019 Dünyanın En İyi İşverenleri listesinde en üst sıraya yerleşti ve Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksleri 'nde 2019 Global Endüstri Lideri seçildi. Ödüllü konuk sadakat programı Hilton Honors sayesinde, doğrudan Hilton ile rezervasyon yapan 106 milyondan fazla üye otel konaklamaları ve paranın satın alamadığı deneyimler için Puan kazanabilir, ayrıca dijital check-in’e oda seçimi, dijital anahtar ve bağlı oda da dahil olmak üzere anında avantajların keyfini çıkarabilir,

Daha fazla bilgi için newsroom.hilton.com sayfasını ziyaret edin ve Hilton’u  Facebook,TwitterLinkedInInstagram ve YouTube kanallarından takip edin.   

 

LXR Hotels & Resorts Hakkında
 

LXR Hotels & Resorts, Hilton’un lüks koleksiyon markasıdır ve her bir konumun yerine, geçmişine ve geleneğine özgü benzersiz bir seyahat deneyimi sunar. Dünyanın en çekici yerlerinde bulunan LXR Hotels & Resorts, sizi gerçekten derin seyahat deneyimlerine kaptırır.

 

Efsanevi lüks lokasyonları, kişisel ilgi alanlarına göre, kendini misafirleri için yerel olarak sürükleyici ama lüks deneyimler yaşatmaya rakipsiz bir bağlılık besleyen ayrıcalıklı bir otel ağına dönüştürdük. LXR Hotels & Resorts, önde gelen bir küresel konaklama şirketi olan Hilton'un bir parçasıdır ve her işletme Hilton Enterprise'ın ve ödüllü Hilton Honors programının gücünden yararlanmaktadır. Daha fazla bilgi için  www.lxrhotels.com adresini ziyaret edin.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.