Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-17 17:09:00

ikinciyeni.com satın aldığınız aracı ayağınıza getiriyor

Türkiye’nin yenilikçi ve vizyoner ikinci el araç alım satım platformu olan ikinciyeni.com, Covid-19 salgını döneminde bir yeniliğe daha imza attı.

 

ikinciyeni.com, kendi platformu üzerinden satın alınan araçları kapıya kadar teslim etmeye başladı. Nisan ayının sonuna kadar yüzde 50 indirim uygulanan hizmetten, aracını farklı bir yerden satın alan kişiler de faydalanabiliyor.

 

İkinci el araç sektöründe kılavuz niteliğinde olan ikinciyeni.com, Covid-19 salgını döneminde müşterilerine sunduğu hizmeti geliştirmeye devam ediyor.

Türkiye’de ilk defa online açık arttırma yöntemiyle ikinci el araç satışı gerçekleştiren marka, karantina günlerinin yaşandığı bu dönemde ikinci el araç satın almak isteyenlere büyük bir kolaylık sağlayarak evlerinden çıkmadan beğendikleri aracı satın alma imkanı sunmaya başladı.

ikinciyeni.com, bu hizmet sayesinde Covid-19 salgını süresinde yaşanan mesafe sorununu da ortadan kaldırmış oluyor. Örneğin; Diyarbakır’da yaşayan ve İstanbul’da bir araç beğenip satın almak isteyen biri, bu hizmetle en fazla 10 gün içerisinde beğendiği aracı Diyarbakır’a getirtebiliyor.

Nisan ayı sonuna kadar yüzde 50 indirimle sunulan hizmetten aracını ikinciyeni.com’dan satın almayanlar da faydalanabiliyor. Lojistik hizmetinden yararlanmak isteyenlerin https://www.ikinciyeni.com/otomobil-lojistik-hizmeti adresini ziyaret ederek form doldurmaları yeterli oluyor.

Kaynak:ikinciyeni.com
Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.