Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-31 11:05:00

LEVI’S® 5:01 Live

Levi Strauss & Co. her zaman bir bütün olmayı ve kendini ifade etmeyi sahiplenmiştir. Şimdi ise coronavirüsün yayılmasını önleme ve toplumlarımız için sağlıklı, hayat dolu bir geleceği sağlama amacıyla elimizden geleni yaparak birlikte dayanışma içinde olmanın zamanı.

Daha önce benzeri yaşanmamış bu durumda nasıl yardım edebileceğimizi bilmek zordur ancak virüsün yayılmasını engellemek, sevdiklerimizi, vatandaşlarımızı ve hayatını ortaya koyan sağlık çalışanlarımızı korumak için hepimizin kesin yapması gereken tek şey evde kalmaktır.

Levi’s®, 5:01 Live’ı sunarak dünya genelindeki tüm dostlarını evde ve iletişim içerisinde kalmaya davet ediyor. Bu, @levis_tr Instagram hesabından, her gün akşam üzeri 5.01’de yayınlanacak olan bir sosyal medya eğlence serisi olacak. Instagram hesabı, Levi’s® yaratıcı topluluğu ile bağlantı içinde olarak müzik performansları, stil seansları, kişiselleştirme workshopları, denim tarihi dersleri ve daha fazlasına ev sahipliği yapacak. İnsanları bir araya getiren eğlence ile izolasyon süresince birbirlerine bağlı kalmalarını sağlayarak, insanları evde kalmaya teşvik etmeyi ve bugünlerde biraz da olsa rahatlatmayı umuyoruz. Dünyanın her yerindeki hayranlarımızı bu belirsiz zamanlarda yardıma ihtiyacı olan yaratıcı endüstrileri kucaklamaya teşvik etmek istiyoruz.

Levi’s®, dünya üzerinde olumlu bir etki yaratmak isteyen herkesi sesini kullanmaya davet ediyor. Birlikte ve dayanışma içinde olacağız. Sen de harekete geç! #501Live etiketi ile müzik anlarını veya yaratıcılığını bizimle paylaş. En iyileri IG hikayemizde paylaşacağız!


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.