Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-05-25 17:00:00

Koç Fintech Forum’da küresel finansın yeni normali tartışılacak

Covid-19 salgınından sonraki dönemde küresel finans sektörünü şekillendirecek dinamikler, Koç Okulu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 2020 Koç FinTech Forum kapsamında düzenlenen online etkinlikte çeşitli yönleriyle ele alınacak. FİBA Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin’in açılış konuşmasıyla başlayacak olan forumda iki ayrı panel yer alacak. Panellere Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan’ın yanı sıra, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ve Visa Güneydoğu Avrupa Bölge Genel Müdürü Berna Ülman gibi iş ve finans dünyasının önde gelen isimleri katılıyor.

 

Covid-19 sonrası dünyada küresel finans sektörünün nasıl şekilleneceği, bu sektörün yeni normalinin ne anlama geleceği İstanbul’da düzenlenecek olan iki online panelde bütün boyutlarıyla tartışılıyor. Koç Okulu tarafından düzenlenecek olan 2020 Koç FinTech Forum kapsamında İngilizce olarak gerçekleştirilecek etkinlik FİBA Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin’in 13.00’daki açılış konuşmasıyla başlayacaktır.

 

Geçen sene ilkini düzenlediğimiz, Koç FinTech Forum’un amacı, finansal teknolojilerin toplum genelinde finansal dahiliyet sağlaması vesilesiyle ülkemizin ekonomik ve sosyal gelişimine olumlu katkısını vurgulamak ve bunun sonucunda da tüm lise öğrencilerinin, bu alanda çalışmalarını teşvik etmektir. Etkinlikte iki panel yer alacaktır.

 

Covid-19 ile dijitalleşme ivme kazandı!

Birinci panelimizde, “Fast Forwarding Digital Transformation” (Dijital Dönüşümü Hızla İlerletmek) başlığıyla pandemi sürecinin küresel toplumlarımızın dijital dönüşümüne kazandırdıkları; eğitim, telekomünikasyon ve alışveriş gibi farklı sektörler bazında değerlendirilecektir. Panelimiz, Gazeteci Hakan Çelik’in moderatörlüğünde, Hepsiburada Genel Müdürü Murat Emirdağ, Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan ve Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan’ın katılımıyla 14.15-15.15 arasında gerçekleşecektir.

 

Finansal teknolojiler yepyeni fırsatlar sunuyor!

Etkinlik kapsamında 15.30-16.30 arasında gerçekleşecek olan ikinci panelin başlığı ise “Re-Imagining the Opportunities of Financial Technologies” (Finansal Teknolojilerin Tanıdığı Fırsatları Yeniden Şekillendirmek) olarak belirlenmiştir. Gazeteci/İktisatçı Ege Cansen’in moderatörlüğünü yapacağı panele, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Visa Güneydoğu Avrupa Bölge Genel Müdürü Berna Ülman ve FinTech Istanbul kurucularından Prof. Dr. Selim Yazıcı konuşmacı olarak katılacaktır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.