Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-17 21:22:00

Thalia Natural Beauty, Ukrayna’da “yılın favori markası” seçildi

Thalia Natural Beauty, Ukrayna’da “Yılın Favori Markası” seçildi

Akten Kozmetik, Thalia Natural Beauty markasıyla Ukrayna’nın önemli network marketing şirketlerinden Unice Multibrand’ın 2019 Unice Awards’ında “Yılın Favori Markası” seçildi. Akten Kozmetik Genel Müdürü Gökhan Kara, “Bu ödülü kazandığımız için gururluyuz. Ukrayna, Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarlarından biri. Biz de bu pazarda kozmetik sektörünün önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

Gücünü doğadan ve teknolojiden alan Akten Kozmetik’in başarısı bir kez daha tescillendi. Akten Kozmetik’in 300’den fazla ürün çeşidine sahip olan yüzde 100 doğal ve yüzde 100 teknolojik Thalia Natural Beauty markası, Ukrayna’nın en hızlı büyüyen network marketing şirketi olan Unice Multibrand’ın 2019 Unice Awards’ında “Yılın Favori Markası” ödülüne değer görüldü. Ödül, Ukrayna’nın Lviv şehrinde, Rixos Karpatya Resort’de 24-26 Ocak 2020 tarihlerinde yapılan organizasyonla Akten Kozmetik Genel Müdürü Gökhan Kara ve Akten Kozmetik Satış Müdürü Banu Çelikoba’ya takdim edildi. Üç yıldır Unice Multibrand kataloğunda yer alan Akten Kozmetik, 2017 yılında “Naturalistik Innovator” ve 2018 yılında da “Novalties Leader-Yenilikte Lider Marka” ödülünü kazanmıştı.

Akten Kozmetik Genel Müdürü Gökhan Kara, Unice Awards 2019’da “Yılın Favori Markası” seçildikleri için son derece gururlu olduklarını belirterek, “Ukrayna, Avrupa’nın en hızlı büyüyen pazarlarından biri. Biz de bu pazarda kozmetik sektörünün önemli oyuncularından biri olmayı hedefliyoruz. Ukrayna dışında 20’den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Üretim kapasitemizi artırarak, AR-GE’ye ve kaliteye verdiğimiz önemin altını çizerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Thalia Natural Beauty markamız doğal üretimi, eşsiz bitki özleri, SLES, SLS, paraben, parafin, koruyucu, hayvansal yağ ve kostik gibi insan sağlığına zararlı maddelere yer vermemesiyle büyük bir güven kazanmış durumda” açıklamasında bulundu.

Akten Kozmetik Satış Müdürü Banu Çelikoba ise Ukraynalı kadınların kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin kullanımı konusunda çok bilinçli olduklarını vurgulayarak, “Bizim yüzde 100 doğal ürünlerimizi büyük bir beğeni ve güvenle kucakladılar. Zaten bu beğeni ve güven nedeniyle Unice Multibrand kataloğunda neredeyse tüm ürün gamımızla yer alıyoruz. Tüm ürünlerimizi çözüm yönelik ve farklı ihtiyaçlar için geliştiriyoruz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 avrupanews.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.